Laat uw personeel bruisen van energie!

Het doel is het vergroten van de fitheid en gezondheid van uw personeel. Een fitte medewerker is alerter, waardoor de kans op fouten en uitval kleiner wordt. Samen sporten en letten op leefstijl is de eerste stap naar meer energie!

Op naar meer energie, een gezond gewicht en een gezonde leefstijl met praktische tips en oefeningen en een coach die zorgt voor motivatie en ondersteuning volgens een bewezen programma dat op verschillende vlakken de strijd aangaat met ongezonde leefgewoonten.

Voel je gezond fit en energiek! Boost yourself!
Een gezonde leefstijl en een gezond gewicht.
eBook
Recepten
Dagmenu
Boodschappen
(Hard)lopen
Ademhaling
Bewegen
Ontspanning
 • 30 Day Boost Challenge

  30 Day Boost Challenge boek

  Je ontvangt een digitaal boek van ca 108 pagina’s, hierin komen alle onderdelen terug, leest over gezonde voeding, bewegen en ontspanning.  Hierin staan de recepten, menu’s en alle achtergrondinformatie voor een gezonde leefstijl en meer energie.
 • Heerlijke recepten

  In het handboek staan heerlijke recepten die in je dagmenu terugkomen. Gezonde voeding en lekkere en recepten die ook nog makkelijk te maken zijn. • elke dag ontvang je een uitgeschreven menu (ontbijt, lunch, diner en tussendoor) daarnaast krijg je elke dag tips op het gebied van gezonde voeding

  Dagmenu

  Dagelijks krijg je per mail je dagmenu inclusief ontbijt, lunch,diner en tussendoortjes. Zo is gezond eten een makkie!
 • Boodschappenlijst

  Wekelijks ontvang je een boodschappenlijst zodat je voor de hele week de boodschappen kunt doen. Er is er een voor mannen en voor vrouwen opgesteld gericht op de specifieke behoeften en hoeveelheid calorieën per dag.


 • hardtechnieken

  (Hard)lopen

  Tijdens de challenge ga je regelmatig een stukje (hard)lopen, stimuleren we buiten bewegen en wandelen.

  Dagelijks de minimale voorgeschreven bewegen gaan we zeker halen.


 • Ademhalingstechnieken

  Tijdens de 30 Day Boost Challenge doe je 3x per dag een ademhalingsoefening, leer je over ademhalingstechnieken en ervaar je de voordelen van goed ademhalen.


 • Sporten climbing

  Dagelijkse oefeningen

  Je ontvangt een FIT-TEST een oefeningen poster en je krijgt dagelijks je oefeningen per mail. Klik op de link voor de uitleg met een filmpje of kijk naar de afbeelding. • Ontspanningsoefeningen

  Dagelijks ontvang je per mail ontspanningstips en oefeningen. Tevens leer je hoe je beter met je tijd kunt omgaan en hoe je meer kunt genieten van je momenten.30 Day Boost Challenge

Je ontvangt elke dag een opdracht om te bewegen, elke dag ontvang je een uitgeschreven menu (ontbijt, lunch, diner en tussendoor) daarnaast krijg je elke dag tips op het gebied van gezonde voeding, beweging, motivatie en ontspanning. Met de wekelijkse boodschappenlijst wordt het volgen van het menu een makkie!

 

Een maand lang is het thema Boost yourself!

Gratis eBook

Binnen 30 dagen naar een gezonde leefstijl en volop energie! Gratis e-book met de hoofdlijnen van ’30 Day Boost Challenge’. Schrijf je in en ontvang het e-book ter kennismaking met het unieke programma.

Uniek bewezen concept

Fit zijn meer energie, geestelijke balans en afvallen op lange termijn lukt alleen als alle basisonderdelen worden aangepakt en op orde zijn. Dit is nu precies wat de 30 Day Boost Challenge onderscheid van alle andere (afval)programma’s, diëten etc. Je boost je personeel naar meer energie en een gezonde leefstijl in 30 dagen!

% positieve ervaring ademhalingsoefeningen 0
% positief dagelijks bewegen 0
% betere nachtrust 0
% positief effect op gewicht 0
% ervaart meer energie 0
% heeft leefstijl aangepast 0

Een programma op maat.

Voor bedrijven stellen we een programma op maat samen. Gericht op de soort werknemers van uw bedrijf, passend in de doelstellingen en randvoorwaarden die de directie voor ogen heeft. Voor elke groepsgrootte is er een leuk uitdagend programma samen te stellen, of er nu 10 of 3000 mensen mee doen.

We kunnen het programma aanvullen met clinics op het gebied van;

loop- en ademhalingstechniek
cursus gezond koken
dieetadvies op maat (persoonlijke consults)
looptraining en loopschema’s om samen een loopdoel (10 km voor een goed doel etc.) te behalen
yoga
meditatie

Happy Customers

Nu ik 30 Day Boost Challenge heb doorlopen, voel ik me stukker energieker! Wat een vesrchil maakt het als je gezonde gewoonten toevoegt aan je leefgewoonten! Nu ben ik echt.. happy!

Raymond Myers

Hoofd personeelszaken

Wauw ik dacht dat ik wel wist hoe ik gezond moest leven.. maar ik heb veel nieuwe dingen geleerd en nu ik het 30 dagen heb toegepast ervaar ik ook dat gezond leven echt heel veel oplevert.

Daniel Mitchell

Directeur

Dat gezond leven zo makkelijk zou zijn had ik nooit gedacht! Ik heb de tips toegevoegd aan dagelijkse dagritme en er heel veel ook geschrapt! Nu ben ik zoveel meer relaxt en heb ook weer energie voor nieuwe dingen!

Nicole van der Berg

Personeels Manager

Met mijn vriendengroep hebben we het programma gevolgd. Leuk dat we samen de challenge aankonden gaan! Nu zijn we nog steeds dezelfde groep malloten, maar dan gezonder en met een maatje minder.

Dorien Lammers

Directeur

Dikke streep onder mijn oude leven, mijn nieuwe leven is veel leuker! Ik had dit veel eerder moeten doen! De dagelijkse emails en menu's hebben me echt op weg geholpen. Leuk boek ook! Ik raad het echt iedereen aan, als ik het kan, kan iedereen het!

Marloes Bouwman

Directeur

30 Day Boost Challenge voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op:

Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Healthy Crew *

* Verplichte velden

30 Day Boost Challenge

info@30dayboostchallenge.nl

071-5890111

KvK - 67060536

Btw - NL174903686B01